Elin

Over Elin

Mijn naam is Elin en ik ben 64 jaar oud. Ik zoek naar een leuke man die samen met mij leuke dingen wil gaan doen. Helaas ben ik getrouwd, maar mijn man wil niet meer zo veel leuke dingen doen. Het is zo jammer dat ik alleen maar thuis moet blijven, want ik sta nog zo fijn in het leven.

Het is tijd om een leuk contact te zoeken en weer meer deel te nemen aan leuke activiteiten. Ik ben op zoek naar een man die mijn leven kan verrijken door samen te genieten van het leven.

Samen genieten we van de kleine dingen in het leven. We gaan samen uit eten, naar het theater, naar musea, naar concerten of naar de film. We maken samen leuke uitstapjes en dwalen door de stad. We gaan samen leuke wandelingen maken, kijken naar de prachtige natuur en genieten van de rust.

Bovendien kunnen we samen andere leuke dingen doen, zoals een potje schaken, schrijven, lezen, puzzelen of koken. We kunnen samen reizen, sporten of gewoon een avondje op de bank hebben met een leuk gesprek.

Als je interesse hebt om samen leuke dingen te ondernemen, stuur me dan een berichtje. Ik hoop dat ik een leuke man kan vinden met wie ik leuke dingen kan doen. Samen kunnen we genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft.



Leeftijd: 64     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Limburg     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Elin?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact