Belinda

Over Belinda

Beste mannen

Mijn naam is Belinda en ik ben 49 jaar oud. Na een lange tijd alleen te zijn geweest, merk ik dat ik wat mist in mijn leven. Ik ben het alleen zijn op een gegeven moment wel beu, en zoek daarom een leuke man voor een vaste relatie.

En dat is precies waarom ik hier ben. Ik zoek namelijk leuk contact. Ik ben een leuke meid, die het leuk vind om te lachen en te genieten van het leven. Ik hou ook van leuke dingen doen, zoals naar de bioscoop gaan, een wandeling maken, lekker eten en gezellige gesprekken voeren.

Als je net zo bent als ik, en ook op zoek bent naar een leuke vaste relatie, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben heel benieuwd naar wat je te vertellen hebt, en ik zou het leuk vinden om jou wat beter te leren kennen.

Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn om een leuk contact te vinden, maar ik ben er van overtuigd dat er iemand is die bij me past. Dus als je interesse hebt, dan hoor ik het graag.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Belinda



Leeftijd: 49     Haar kleur: Bruin     Haar type: Kort     Provincie: NL: Zuid-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Belinda?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact