Becky

Over Becky

Hallo allemaal!

Mijn naam is Becky en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Huizen en werk als conductrice op de trein. Het is een drukke baan, maar ik geniet er elke dag van. Ik heb ook nog een zoontje van 4 jaar oud en ben getrouwd, maar mijn man is vaak op zakenreis.

Ondanks mijn drukke leven, merk ik dat ik soms behoefte heb aan wat extra gezelschap. Ik ben op zoek naar een maatje, iemand met wie ik kan praten, lachen en misschien zelfs wat leuks kan ondernemen. Vriendschap en liefde zijn voor mij erg belangrijk, en ik hoop dat ik hier iemand kan vinden die dat met mij deelt.

Dus, ben jij die leuke, gezellige persoon die ook op zoek is naar wat extra gezelschap? Laten we dan eens een keer afspreken en kijken of we een klik hebben. Ik ben een open en vrolijke vrouw, en ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan gerust een berichtje. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Liefs,
Becky



Leeftijd: 36     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Becky?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact